top of page
Cooking

Šonedēļ pavārs iesaka -

Brokoļu/spinātu krēmzupa ar pelnu kazas sieru, sezama eļļu un balzamiko krēmu, zaļumiem / maizes groziņš

​​

Plucināta liellopa gaļa ar ceptiem sīpoliem un zaļumiem. Klāt krēmīgas gailenes, krāsnī cepti agates kartupeļi. Salātu-dārzeņu mix ar bazilika pesto.

Plānās pankūkas ar dažādām piedevām!

Par katras dienas speciālajiem ēdieniem, taujāt viesmīlim

PXL_20250105_162618075.jpg

8. marta piedāvājums:

UZKODAS

Svaigi lapu salāti ar pīles gaļu

   marinēta paprika, granātābols,

   aveņu balzamiko

Cena 14.00 EUR

Zaļo zirnīšu krēmzupa

  ar pelnu kazas sieru un piparmētru

Cena 12.00 EUR

PAMATĒDIENS

Cūkas cepetis medus/ sinepju glazūrā

   krāsnī cepti agates kartupeļi,

   kikoman sojas kāposti,

   marinētas simeji sēnes, batātes čipsi

Cena 7.50 EUR

DESERTS

Biezpiena/ ķiršu tarte

Cena 18.00 EUR

bottom of page